Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / Ατρόμητος / «Έχει επαφές με Ελλάδα ο Ιορντανέσκου, αλλά περιμένει την εθνική Ρουμανίας»

«Έχει επαφές με Ελλάδα ο Ιορντανέσκου, αλλά περιμένει την εθνική Ρουμανίας»

Για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του Έντι Ιορντανέσκου κάνουν λόγο στην πατρίδα του. Σύμφωνα, με τα όσα μετέφερε άνθρωπος του περιβάλλοντος του Ρουμάνου τεχνικού στην ιστοσελίδα «ProSport», ο τελευταίος βρίσκεται μεν σε επαφές με ελληνική ομάδα, ωστόσο περιμένει ακόμη μία πρόταση από το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του.

Υπενθυμίζεται ότι ο Ιορντανέσκου βρίσκεται σε πρώτο πλάνο για τον Ατρόμητο. Έτσι, σε συνδυασμό με τα ρεπορτάζ των τελευταίων ωρών που θέλουν τον Λάζλο Μπόλονι να ετοιμάζεται να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Ρουμανίας, τότε οι πιθανότητες των Περιστεριωτών αυξάνονται.

«Ο Έντι δεν έχει λάβει κάποια πρόταση από την Ομοσπονδία, αλλά ελπίζει να είναι ο επόμενος τεχνικός της Ρουμανίας. Αν δεν υπάρξει συμφωνία με τον Μπόλονι τότε μπορεί να γίνει το φαβορί. Όντως έχει επαφές με την Ελλάδα (σ.σ. τον Ατρόμητο), αλλά θα περιμένει να δει τι θα συμβεί με την Ομοσπονδία», τόνισε σχετικά ο άνθρωπος του Ιορντανέσκου στο ρουμάνικο Μέσο.

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*