Home / Βόλεϊ / Έφτασε στην Ελλάδα για τον Ολυμπιακό ο Αλμπέρτο Τζουλιάνι!

Έφτασε στην Ελλάδα για τον Ολυμπιακό ο Αλμπέρτο Τζουλιάνι!

Στην Ελλάδα, για λογαριασμό του Ολυμπιακού, βρίσκεται από την Κυριακή (9/1) το μεσημέρι (16:00) ο Αλμπέρτο Τζουλιάνι. Ο σπουδαίος Ιταλός προπονητής είναι, πλέον, στη χώρα μας και αύριο, Δευτέρα (10/1) αναμένεται στο κλειστό του Ρέντη «Μ. Μερκούρη» για την πρώτη του γνωριμία και την πρώτη του προπόνηση με τους αθλητές των «ερυθρολεύκων».

Στις δηλώσεις του, κατά την άφιξή του στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος», ο νέος τεχνικός των Πειραιωτών υποσχέθηκε σκληρή δουλειά, τη στιγμή που φυσικά ο μεγάλος στόχος είναι η διατήρηση των σκήπτρων στη Volley League.

Αλμπέρτο Τζουλιάνι: Έφτασε στην Ελλάδα για τον Ολυμπιακό!

Αναλυτικά, ο νέος κόουτς των πρωταθλητών Ελλάδας δήλωσε στο olympiacossfp.gr: «Σας ευχαριστώ για το καλωσόρισμα. Αρχικά, είναι τιμή για εμένα να βρίσκομαι εδώ, να είμαι ο προπονητής του Ολυμπιακού, ενός πολύ παραδοσιακού και ιστορικού συλλόγου στην Ελλάδα. Χαρά μου που θα δουλέψω στον Ολυμπιακό. Ακόμα είναι νωρίς να σας πω πράγματα για τη δουλειά μου, δεν το κάνω όμως από μυστικότητα. Μπορώ να πω, ωστόσο, τρία σημαντικά σημεία της δουλειάς μου: το ένα είναι η δουλειά, το δεύτερο η σκληρή δουλειά και το τρίτο η περισσότερη δουλειά! Το μυστικό μου είναι αυτό. Έχω εικόνα της ομάδας, όμως είναι ακόμα νωρίς για να αρχίσω να μιλάω».

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*