Home / Ποδόσφαιρο / Champions League / Έτοιμος για το βήμα προς τα αστέρια ο Ολυμπιακός

Έτοιμος για το βήμα προς τα αστέρια ο Ολυμπιακός

Το τρίτο από τα έξι βήματα που τον χωρίζουν από την 21η παρουσία του στους χρυσοφόρους ομίλους του Champions League θέλει να κάνει ο Ολυμπιακός. Οι πρωταθλητές υποδέχονται στο «Γ. Καραϊσκάκης» την Λουντογκόρετς (22:00, MEGA, bwinΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr) στον πρώτο αγώνα για τον τρίτο προκριματικό γύρο της διοργάνωσης.

Ο Πέδρο Μαρτίνς επέλεξε όλους τους παίκτες που έχουν δικαίωμα συμμετοχής στην αποστολή, με εξαίρεση τον Ανδρέα Μπουχαλάκη που δεν είναι 100% έτοιμος μετά την πρόσφατη θλάση που υπέστη, αλλά και τον Χένρι Ονιεκούρου που δηλώθηκε μεν στη λίστα αλλά χθες έκανε μόλις την πρώτη του προπόνηση με την ομάδα. Αυτό πάντως δεν θα αποτρέψει τον Πορτογάλο προπονητή από το να επιλέξει σχήμα 4-3-3, με την τριάδα στο κέντρο να αποτελείται από τους «παλιούς» Καμαρά και Εμβιλά και τον «νέο» Κούντε. Στην άμυνα τον πρώτο λόγο έχουν οι Σεμέδο και Παπασταθόπουλος για στόπερ και οι Ρέαμπτσιουκ και Ανδρούτσος ως ακραία μπακ. Ο Τζολάκης θα προτιμηθεί αντί του Βάτσλικ για το τέρμα, ενώ στην επίθεση ο Χασάν θα πάρει το χρίσμα αντί του ανέτοιμου ακόμη για 90λεπτο Ελ Αραμπί, με τους Βαλμπουενά και Μασούρα να τον υποστηρίζουν.

Στην αποστολή βρίσκονται 23 παίκτες, που είναι οι εξής: Τζολάκης, Βατσλίκ, Καραργύρης, Λαλά, Ανδρούτσος, Σεμέδο, Παπασταθόπουλος, Μάρκοβιτς, Σισέ, Ουσεϊνού Μπα, Ρέαμπτσιουκ, Αποστολόπουλος, Σουρλής, Μαντί Καμαρά, Αγκιμπού Καμαρά, Εμβιλά, Κούντε, Μασούρας, Ραντζέλοβιτς, Βρουσάι, Βαλμπουενά, Ελ Αραμπί, Χασάν.

Στον αντίποδα, η Λουντογκόρετς θέλει να βρεθεί στους ομίλους του Champions League για τρίτη φορά στην ιστορία της, μετά το 2015 και το 2017. Όλα δείχνουν πως θα παραταχθεί επίσης με 4-3-3 και τους Καχλίνα-Πλαστούν, Βερντάν, Νεντιάλκοφ, Ικοκό-Σαντάνα, Καλί, Γκονσάλβες-Ντεσπότοφ, Τεκπετέι, Σωτηρίου.

Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Μπόμπι Μάντεν από τη Σκωτία. Αν ο Ολυμπιακός προκριθεί, θα αντιμετωπίσει στα playoffs του Champions League το νικητή του ζευγαριού Μάλμε-Ρέιντζερς. Στο κακό σενάριο του αποκλεισμού από τη Λουντογκόρετς, θα βρεθεί στα playoffs του Europa League αντιμέτωπος με μία εκ των Λίνκολν ή Σλόβαν Μπρατισλάβας.

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*