Home / Ευρώπη / Έξαλλος ο Μπράντον Πολ με Μπόλντγουιν: «Αρκετά με αυτόν τον δειλό»!

Έξαλλος ο Μπράντον Πολ με Μπόλντγουιν: «Αρκετά με αυτόν τον δειλό»!

Ο Γουέιντ Μπόλντγουιν έφτυσε τον Μπράντον Πολ στον αγώνα της Μπασκόνια με την Μπανταλόνα και ο τελευταίος δεν δίστασε να μιλήσει με σκληρά λόγια για τον άλλοτε συμπαίκτη του στον Ολυμπιακό, με τον οποίο δεν είχαν και τις καλύτερες σχέσεις. Μάλιστα, θυμήθηκε πολλά ακόμη επεισόδια με τον νυν άσο των Βάσκων.

«Είμαι πάνω από όλα επαγγελματίας, αλλά δεν θα ανεχτώ κάποιον να πάει να με φτύσει στο πρόσωπο. Κράτησα αρκετά το στόμα μου κλειστό για αυτόν τον δειλό. Ρωτήστε οποιονδήποτε για τον χαρακτήρα του και θα σας πουν. Ρωτήστε οποιονδήποτε από τον Ολυμπιακό τη σεζόν 2019/20 και θα σας πουν αμέσως. Βάζω στοίχημα τον μισθό μου. Ακόμη θυμάμαι τι έκανε στον αδερφό μου, Γουίλ Τσέρι», τόνισε ο Aμερικανός γκαρντ/φόργουορντ και πρόσθεσε:

«Ρωτήστε οποιονδήποτε Αμερικανό για αυτόν και την κοπέλα του. Πώς είχαν έναν ανώνυμο λογαριασμό στο Instagram και έλεγαν ψέματα για μένα και τη σύζυγο ενός άλλου παίκτη. Ακόμη έχω το ομαδικό chat με όλες τις αποδείξεις, όλα τα ψέματα και την απάτη. Κι εγώ δεν έκανα ποτέ τίποτε άλλο από το να προσπαθήσω να τον βοηθήσω. Εγώ δεν λέω πράγματα για τις εντυπώσεις. Όταν κάποιος λέει ψέματα, είναι επειδή φοβάται και νιώθω ευάλωτος. Εγώ σταμάτησα να λέω ψέματα στο λύκειο γιατί μεγάλωσα. Ξέρουν όλοι τον χαρακτήρα μου. Ρωτήστε τους παλιούς μου συμπαίκτες γιατί σταμάτησα να τον καλώ στο σπίτι μου στην Αθήνα. Όλο έσπαγε πράγματα και τσακωνόταν με όλους, χαλώντας το κλίμα».

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*