Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / Έντονη φημολογία για Ολυμπιακό και Μπακασέτα

Έντονη φημολογία για Ολυμπιακό και Μπακασέτα

Ο Τάσος Μπακασέτας αναμένεται να αποτελέσει ένα από τα hot ονόματα του καλοκαιριού και τις τελευταίες ώρες στη Νέα Σμύρνη συζητιέται έντονα ότι ο Ολυμπιακός δεν έχει σβήσει από τη λίστα του το όνομα του 23χρονου άσου.

Η εκπληκτική χρονιά του Τάσου Μπακασέτα με τη φανέλα του Πανιωνίου φαίνεται πώς δεν έχει περάσει απαρατήρητη από τον Ολυμπιακό, σύμφωνα με τα όσα κυκλοφορούν τις τελευταίες ώρες στη Νέα Σμύρνη.

Τα ρεπορτάζ του τελευταίου μήνα είχαν τοποθετήσει τον Μπακασέτα στα «ραντάρ» του Παναθηναϊκού, της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ. Τώρα όμως έχει αναπτυχθεί μία έντονη φημολογία ότι ο Ολυμπιακός δεν είναι αδιάφορος. Η ιστορία με τον Μπακασέτα κρατάει κάμποσο καιρό.

Εδώ και δύο μήνες είχε ακουστεί ότι οι «ερυθρόλευκοι» τον παρακολουθούσαν. Ωστόσο, το τελευταίο διάστημα είχε κοπάσει όλος αυτός ο θόρυβος γύρω από τον Ολυμπιακό και τον άσο του Πανιωνίου. Ο λόγος είχε να κάνει με κάποιες πληροφορίες που ήθελαν τον Μάρκο Σίλβα να πατάει λίγο… φρένο στο συγκεκριμένο θέμα.

Τις τελευταίες ώρες λοιπόν ακούγεται έντονα ότι ο Μπακασέτας παραμένει στην ερυθρόλευκη λίστα. Κάποιοι μάλιστα το έχουν προχωρήσει και πολύ πιο μακριά. Ότι ο Ολυμπιακός βρίσκεται ένα… τηλέφωνο μακριά από το να τον αποκτήσει. Από το λιμάνι δεν λένε πάντως το παραμικρό είτε για θέματα αποχωρήσεων, είτε για μεταγραφικές υποθέσεις.

Αυτό που τους «καίει» δεν είναι τίποτε άλλο από το να κατακτήσουν οι «ερυθρόλευκοι» το Κύπελλο. Μετά τον τελικό της 7ης Μαϊου θα τεθούν επί τάπητος όλα τα θέματα. Και μέσα σε αυτά θα είναι φυσικά και το θέμα του Μπακασέτα. Εκεί θα φανεί κατά πόσο ισχύουν τα όσα ακούστηκαν από Νέα Σμύρνη μεριά…

πηγή : sport24.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*