Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / Έκλεισε Καμάου ο ΟΦΗ

Έκλεισε Καμάου ο ΟΦΗ

Ποδοσφαιριστής του ΟΦΗ θα πρέπει να θεωρείται ο Μπρους Καμάου. Ο σύλλογος της Κρήτης έχει δώσει τα χέρια με τον 26χρονο εξτρέμ, που αγωνιζόταν στους Western Sydney Wanderers τα τελευταία τρία χρόνια.

Πρόκειται για παίκτη γεννημένο στην Κένυα, ο οποίος έχει ανδρωθεί ποδοσφαιρικά στην Αυστραλία και μάλιστα ήταν διεθνής με U-23 της χώρας.

Για να σφραγιστεί η προφορική συμφωνία θα πρέπει να διευθετηθεί το θέμα με τη βίζα του, το οποίο έχει προκύψει λόγω των περιορισμών που υπάρχουν στη χώρα των καγκουρό, καθώς τα σύνορα είναι κλειστά λόγω του COVID-19. Γίνεται προσπάθεια ώστε να βρεθεί την Κυριακή στην Ελλάδα ο ποδοσφαιριστής. Εφόσον δεν καταστεί εφικτό, ο ΟΦΗ θα προχωρήσει στο plan b, που προβλέπει εξετάσεις στην Αυστραλία και αναχώρηση για Ολλανδία.

Ο Καμάου ξεκίνησε το 2012 την επαγγελματική του καριέρα και πρώτος σταθμός του ήταν η Adelaide Olympic, ενώ στη συνέχεια έπαιξε σε Adelaide United, Melbourne City και το 2018 πήγε στους Western Sydney Wanderers, με τους οποίους έκανε 68 συμμετοχές, 11 γκολ και ισάριθμες ασίστ. Φέτος, έχει 23 εμφανίσεις, 9 γκολ και 2 ασίστ.

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*