Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / Άρης-Αστέρας Τρίπολης: Ο Μάντζιος επιστρέφει για να την… χαλάσει στον πρώην

Άρης-Αστέρας Τρίπολης: Ο Μάντζιος επιστρέφει για να την… χαλάσει στον πρώην

Στα παλιά του λημέρια γυρίζει ο Άκης Μάντζιος αυτή την φορά ως αντίπαλος, καθώς ο Άρης στις 19:00 θα υποδεχθεί τον Αστέρα Τρίπολης, για την 17η αγωνιστική της Super League.

Ο Άρης προέρχεται από την εκτός έδρας ήττα με 1-0 από τον ΠΑΟΚ και θέλει να επιστρέψει στις νίκες. Οι «κίτρινοι» βρίσκονται στην 6η θέση με 25 βαθμούς και αναζητούν τη νίκη ώστε να αυξήσουν τη διαφορά από τις ομάδες που βρίσκονται εκτός εξάδας, ενώ πιθανότατα θα ξεπεράσουν και τον Βόλο (εφόσον δεν νικήσει τον Ολυμπιακό). Παράλληλα, η ομάδα του Πάρντιου θέλει να κάνει και μια καλή εμφάνιση, συνδυάζοντάς την με την πρώτη νίκη της στο 2023.

Ο Άλαν Πάρντιου δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Λουίς Πάλμα που ταλαιπωρείται από ίωση, τον Ενκουλού που είναι τραυματίας, καθώς επίσης και τους Χαΐροβιτς, Μαρμαρίδη, Τανούλη, Παναγίδη, Χατζηιωάννου, Καρακασίδη.

Η αποστολή του Άρη: Κουέστα, Σιαμπάνης, Μπράμπετς, Φαπιάνο, Ιτούρμπε, Ματέο Γκαρσία, Μάνου Γκαρθία, Νταρίντα, Ντουκουρέ, Γκρέι, Εμπακατά, Ροντρίγκες, Ετέμπο, Καμάτσο, Μαντσίνι, Νταμπό, Πίρσμαν, Μαζικού, Οντουμπάτζο, Σγούρος.

Από την άλλη, ο Αστέρας έχει γυρίσει σελίδα και πλέον στην τεχνική ηγεσία βρίσκεται ο Άκης Μάντζιος ο οποίος θα γυρίσει ως αντίπαλος στην παλιά του ομάδα. Οι Αρκάδες προέρχονται από την επιβλητική νίκη με 3-0 της Λαμίας και θέλουν να συνεχίσουν έτσι και απόψε. Ο Έλληνας τεχνικός γνωρίζει πολύ καλά τον Άρη και θα χρησιμοποιήσει αυτή τη «γνώση» για να στήσει όσο καλύτερα τον Αστέρα, που ψάχνει το θετικό αποτέλεσμα που θα του δώσει… μπουστάρισμα για τη συνέχεια.

Ο Άκης Μάντζιος δεν υπολογίζει στις υπηρεσίες του Μπαράλες, ο οποίος είναι τιμωρημένος, ενώ εκτός με πρόβλημα τραυματισμού στο πόδι είναι ο Μπαρτόλο και οι γνωστοί τραυματίες Μπενίτο, Γκαρθία, Βαλιέντε.

Η αποστολή του Αστέρα: Παπαδόπουλος, Σγουρής, Τσιφτσής, Τασουλής, Καρμόνα, Πίτσου, Καστάνιο, Γκαρντάφσκι, Άλβαρες, Αντζουλάς, Τζουκάνοβιτς, Τιλίκα, Μουνάφο, Καπίγια, Σανταφέ, Ιγκλέσιας, Μπερτόγλιο, Ριέρα, Σίτο, Προύντζος, Κρέσπι, Κωστέας.

Πιθανές ενδεκάδες:

Άρης (Άλαν Πάρντιου): Κουέστα – Μαζικού, Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Πίρσμαν – Νταρίντα, Νταμπό – Ματέο Γκαρσία, Ιτούρμπε, Μαντσίνι – Γκρέι.

Aστέρας Τρίπολης (Άκης Μάντζιος): Παπαδόπουλος – Καρμόνα, Καστάνιο, Τζουκάνοβιτς, Άλβαρες – Μουνάφο, Ιγκλέσιας – Τιλίκα, Ριέρα, Σίτο – Κρέσπι.

Διαιτητής: Τζήλος (Λάρισας)

Βοηθοί: Βασιλόπουλος (Εβρου) – Μηνούδης (Πιερίας)

4ος διαιτητής: Κατσικογιάννης (Ηπείρου)

VAR: Τζοβάρας (Φθιώτιδας)

AVAR: Κωσταράς (Αιτωλοακαρνανίας)

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*