Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / Πιέσεις FIFA σε Κουτσοκούμνη για σέντρα!

Πιέσεις FIFA σε Κουτσοκούμνη για σέντρα!

Εντολή απο την FIFA για την επανέναρξη του ελληνικού πρωταθλήματος πήραν η Διοικούσα Επιτροπή της ΕΠΟ και ο Κωστάκης Κουτσοκούμνης!Η απόφαση για την επανεκκίνηση του πρωταθλήματος προέκυψε έπειτα από τηλεδιάσκεψη που ειχάν χθες βράδυ FIFA, Διοικούσα Επιτροπή και Κουτσοκούμνης.

Ετσί λοίπον μοιάζει αρκετά πιθάνο να εχούμε και πάλι πρωτάθλημα αυτό το σαββατοκύριακο. Ωστόσο, όλα θα κριθούν στην αυριανή σύσκεψη της Διοικούσας Επιτροπής. Εκεί θα ξεκαθαριστεί το τοπίο για την στελέχωση της ΚΕΔ.

Αυτό είναι και το κλειδί πλέον για την επανέναρξη των πρωταθλημάτων από την στιγμή που η Παγκόσμια Ομοσπονδία έλυσε τα χέρια της Διοικούσας. Τι της είπε μεταξύ άλλων; Σέντρα ακόμα κι αν το πόρισμα της πυροσβεστικής για την πυρκαγιά στο σπίτι του Γιώργου Μπίκα δεν εκδοθεί άμεσα.

Εάν ο Κουτσοκούμνης καταφέρει να στελεχώσει την ΚΕΔ έως αύριο όλα δείχνουν επανεκκίνηση το σαββατοκύριακο, αλλιώς πάμε από εβδομάδα. Μένει να δούμε εάν ο εκλεκτός για το πόστο του αρχιδιαιτητή θα είναι τελικά ο Ψυχομάνης. Είναι πράγματι στη λίστα του Κύπριου μόνο που απέχει από κάθε δραστηριότητα της ΚΕΔ εδώ και σχεδόν πέντε χρόνια.

Παίζει έντονα (ξανά) το όνομα του Σταύρου Τριτσώνη και μην αποκλείσει κανείς εάν αυτός πάρει το χρίσμα.

Από εκεί και πέρα δόθηκε κι άλλη εντολή από την FIFA στη Διοικούσα: Να περαστεί διάταξη με βάση την οποία όποια ομάδα ή εκπρόσωπος ομάδας κάνει δηλώσεις για τη διαιτησία να παραπέμπεται στα πειθαρχικά όργανα.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*