Home / Ποδόσφαιρο / Europa League / Τα βίντεο πήραν “φωτιά” στο Ρέντη!

Τα βίντεο πήραν “φωτιά” στο Ρέντη!

Ο Μάρκο Σίλβα έδειξε στους παίκτες στιγμιότυπα από το πρώτο ματς των Βρυξελλών και απαίτησε να μην αφήσουν την Άντερλεχτ σε… χλωρό κλαρί!

Έχει “ανάψει” για τα καλά η προετοιμασία των Πειραιωτών για τη ρεβάνς με την Άντερλεχτ (25/2, 22.05). Μπορεί ο Μάρκο Σίλβα να μην έχει αποκαλύψει τα πλάνα του για το ποιους θα επιλέξει τελικά στο αρχικό σχήμα, αλλά έχει φροντίσει να πιπιλίσει τα μυαλά των παικτών για το τι πρέπει να κάνουν για να πάρουν το εισιτήριο πρόκρισης.

Ο Πορτογάλος τεχνικός λοιπόν, κατανάλωσε στο περιθώριο της χθεσινής προπόνησης (23/2) αρκετή ώρα στη βιντεοθεραπεία. Έδειξε στους ποδοσφαιριστές στιγμιότυπα από το πρώτο ματς των Βρυξελλών και τους επισήμανε τα όσα στραβά είδε εκεί, όπως π.χ. τα εύκολα πουλήματα μπάλας.

Από εκεί και πέρα, αυτό που έχει μεγαλύτερη σημασία είναι τα όσα τους ζήτησε να κάνουν αύριο (25/2). Η… κεντρική ιδέα ήταν ότι δεν πρέπει να αφήσουν την Άντερλεχτ  σε ησυχία!

“Είμαστε καλύτεροι, το δείξαμε και στο πρώτο παιχνίδι. Το κλειδί θα είναι να πηγαίνουμε πρώτοι στην μπάλα, να κοιτάξουμε να παίξουμε έξυπνα και με δύναμη, να τους δείξουμε ποιοι είμαστε από το ξεκίνημα του ματς”, ήταν ορισμένες από τις ατάκες του 39χρονου τεχνικού.

Έκανε και μία περαιτέρω ανάλυση της Άντερλεχτ, αλλά δεν διέρρευσαν περισσότερα πράγματα, επειδή θέλουν να κρατήσουν και κάτι εντός των τειχών του Ρέντη.

Γενικώς το κλίμα που βγαίνει από το προπονητικό κέντρο των “ερυθρολεύκων” είναι κλίμα μίας ομάδας που θα καταθέσει την ψυχή της για την πρόκριση. Δεν έχει καμία σχέση με το κλίμα… νεκροταφείου που επικρατούσε για δύο μέρες μετά την επιστροφή της αποστολής από το Βέλγιο. Μετά την “τεσσάρα” επί του Ατρομήτου και την ήττα της Άντερλεχτ στο Μπέβερεν, οι παίκτες πήραν τα “πάνω” τους και το πιστεύουν ότι μπορούν να στείλουν με συνοπτικές διαδικασίες τους Βέλγους σπίτια τους.

Πηγή:Sport24.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*