Home / Μπάσκετ / Euroleague / Συστάσεις από την αστυνομία στον Κλοπ

Συστάσεις από την αστυνομία στον Κλοπ

Έξαλλος έγινε ο Γιούργκεν Κλοπ μετά από σκληρό μαρκάρισμα πάνω στον Σακό με αποτέλεσμα να φωνάζει προς κάθε κατεύθυνση. Η αντίδραση του δε, ήταν τόσο έντονη που του έγιναν συστάσεις από την αστυνομία.

Αναμφίβολα ο Γιούργκεν Κλοπ διακρίνεται για το έντονο ταμπεραμέντο του και τον παθιασμένο τρόπο με τον οποίο ζει το κάθε παιχνίδι.

Στη νίκη της Λίβερπουλ επί της Σάντερλαντ χθες το βράδυ (1-0), ο Γερμανός τεχνικός είχε μια άκρως έντονη στιγμή, η οποία οδήγησε την αστυνομία του γηπέδου να προβεί σε συστάσεις προς τον προπονητή των «Reds».

Ο Κλοπ βγήκε εκτός εαυτού όταν ο Μαμαντού Σακό δέχθηκε ένα πολύ σκληρό μαρκάρισμα από τον Λενς, με αποτέλεσμα ο τεχνικός της Λίβερπουλ να διαμαρτυρηθεί εντόνως προς κάθε κατεύθυνση, θεωρώντας ότι το μαρκάρισμα ήταν επικίνδυνο για την σωματική ακεραιότητα του παίκτη του.

Ήταν μάλιστα τόσο έντονη η αντίδραση του Κλοπ, που οδήγησε στο να του γίνουν συστάσεις από τους αστυνομικούς για να ηρεμήσει.

«Δεν μετανιώνω. Ήταν ένα φάουλ για το οποίο έπρεπε να δοθεί κόκκινη. Είχα κάθε λόγο να θυμώσω», σχολίασε ο Κλοπ για το περιστατικό.

Επιμέλεια: Γιώργος Σπανομανώλης

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*