Home / Μπάσκετ / NBA / Σάρωσε στα αθλητικά βραβεία του «ESPN» ο ΛεΜπρόν Τζέιμς

Σάρωσε στα αθλητικά βραβεία του «ESPN» ο ΛεΜπρόν Τζέιμς

Αθήνα
Την τιμητική του είχε ο ΛεΜπρόν Τζέιμς στην απονομή των αθλητικών βραβείων του αμερικανικού δικτύου «ESPN» (σ.σ ESPY Awards) με τον «Βασιλιά» να κερδίζει τρία ατομικά βραβεία, καθώς και άλλα τόσα συλλογικά.

Συγκεκριμένα λοιπόν ο ΛεΜπρόν κέρδισε το βραβείο του αθλητή της χρονιάς, του NBAer της χρονιάς, καθώς και το βραβείο εμφάνισης που οδήγησε σε κατάκτηση πρωταθλήματος, ενώ οι Καβαλίερς πήραν το βραβείο καλύτερης ομάδας της χρονιάς, οι πανηγυρισμοί του Κλίβελαντ ως στιγμή της χρονιάς, ενώ τέλος ο 7ος αγώνας της σειράς με τους Γοουόριος όπου κρίθηκε και το πρωτάθλημα, ως αγώνας της χρονιάς.

Βέβαια και ο… χαμένος των τελικών, ο Στεφ Κάρι, πήρε ένα βραβείο για τα ρεκόρ που έκανε με τους Γουόριορς τη χρονιά που ολοκληρώθηκε.

Από κει και πέρα καλύτερος τενίστας αναδείχθηκε ο Νόβακ Τζόκοβιτς, καλύτερη τενίστρια η Σερένα Ουίλιαμς, καλύτερος αθλητής από τον υπόλοιπο κόσμο ο Κριστιάνο Ρονάλντο και καλύτερος ποδοσφαιριστής που αγωνίζεται στις ΗΠΑ ο Σεμπάστιαν Τζιοβίνκο.

Τη λαμπερή βραδιά παρουσίασε ο επαγγελματίας παλαιστής του WWE, Τζον Σίνα.

Μια από τις στιγμές της βραδιάς ήταν ο λόγος του ΛεΜπρον Τζέιμς παρέα με τους Κρις Πολ, Ντουέιν Ουέντ και Καρμέλο Άντονι για τα κοινωνικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι ΗΠΑ.

Τιμητικό βραβείο για όσα έχει προσφέρει στο μπάσκετ πήρε και ο Κόμπι Μπράιαντ, ο οποίος αποσύρθηκε στο τέλος της φετινής σεζόν.

Τέλος συγκλονιστική ήταν και η ομιλία του Γκρεγκ Σέιγκερ, δημοσιογράφου του NBA που είχε διαγνωστεί με λευχαιμία, ο οποίος μίλησε για τη «μάχη» του με τη νόσο.

Newsroom ΔΟΛ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*