Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / Πρωτοβουλία της Σούπερ Λιγκ για εξεύρεση λύσης στο θέμα του ΠΣΑΠ

Πρωτοβουλία της Σούπερ Λιγκ για εξεύρεση λύσης στο θέμα του ΠΣΑΠ

Αθήνα
Προς εκτόνωση και λύση φαίνεται ότι βαίνει το θέμα που έχει εγείρει ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών για τη λειτουργία του Εγγυητικού Ταμείου.

Ως γνωστόν ο ΠΣΑΠ έχει προαναγγείλει απεργία διαρκείας, αρχής γενομένης από τα παιχνίδια της 3ης αγωνιστικής του Κυπέλλου Ελλάδας, που ξεκινά αύριο και θα ολοκληρωθεί την Πέμπτη.

Με την ΕΠΟ όμως να απειλεί με βαριές κυρώσεις τις ομάδες, οι οποίες δεν θα προσέλθουν να αγωνιστούν, η Σούπερ Λίγκα ανέλαβε την πρωτοβουλία να συγκαλέσει συνάντηση αύριο το μεσημέρι (11:00) ανάμεσα στα εμπλεκόμενα μέρη, μερικές ώρες πριν την έναρξη των προγραμματισμένων αναμετρήσεων Αχαρναϊκός-Ηρακλής και Αναγέννηση Καρδίτσας-ΠΑΣ Γιάννινα.

Στη συνάντηση θα συμμετάσχουν η διοργανώτρια αρχή, η ΕΠΟ, η Football League και ο ΠΣΑΠ, με τη Σούπερ Λίγκα να εμφανίζεται αισιόδοξη ότι με καλή θέληση από όλες τις πλευρές θα δοθεί τελικώς λύση στο θέμα και θα δρομολογηθεί η έναρξη λειτουργίας του ταμείου αρωγής των ποδοσφαιριστών.

Η ανακοίνωση:

«Ανακοινώνεται ότι η Super League, συμμεριζόμενη το κατ’ αρχήν δίκαιο αίτημα του Π.Σ.Α.Π. περί έναρξης λειτουργίας του Εγγυητικού Ταμείου και παρά τη δεδομένη δύσκολη οικονομικά συγκυρία, ανέλαβε σχετική πρωτοβουλία και συνεκάλεσε συνάντηση όλων των εμπλεκομένων φορέων για το εν λόγω ζήτημα (Ε.Π.Ο., Super League, Football League, Π.Σ.Α.Π.).

Η εν λόγω συνάντηση, η οποία θα λάβει χώρα την Τρίτη 15 Δεκεμβρίου 2015 και ώρα 11.00 π.μ., στα γραφεία της Ε.Π.Ο, αναμένεται να δρομολογήσει την έναρξη λειτουργίας του Εγγυητικού Ταμείου».
Newsroom ΔΟΛ, με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*