Home / Μπάσκετ / Eurobasket 2015 / Προπονήθηκαν Καλάθης και Χαραλαμπόπουλος

Προπονήθηκαν Καλάθης και Χαραλαμπόπουλος

Αθήνα
O Παναθηναϊκός άρχισε το απόγευμα της Δευτέρας την προετοιμασία του, εν όψει της εκτός έδρας αναμέτρησης της 4ης αγωνιστικής στη φάση των «16» της Euroleague, με την Λοκομοτίβ Κούμπαν του Γιώργου Μπαρτζώκα (21/1).

Οι Νικ Καλάθης (τενοντίτιδα στον ώμο) και Βασίλης Χαραλαμπόπουλος (ενοχλήσεις στους κοιλιακούς), οι οποίοι δεν αγωνίστηκαν στη νίκη των «πράσινων» επί του Άρη στο ΟΑΚΑ, έβγαλαν κανονικά την προπόνηση και τέθηκαν στη διάθεση του Αλεξάντερ Τζόρτζεβιτς.

Την ίδια στιγμή ο Νίκος Παππάς, ο οποίος ταλαιπωρείται από θλάση στο δεξί γαστροκνήμιο, υποβλήθηκε σε νέα μαγνητική, με τα αποτελέσματα να δείχνουν σημαντική βελτίωση.

Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να ακολουθήσει μεγάλο μέρος του προγράμματος, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει ότι θα ακολουθήσει την αποστολή για το Κράσνονταρ, η οποία αναχωρεί αύριο (13:40).

Το ευχάριστο, πάντως, είναι ότι ο Έλληνας γκαρντ θα έχει επιστρέψει στην αγωνιστική δράση, εν όψει του ντέρμπι πρωταθλήματος με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ, όπου και θα κριθεί σε μεγάλο βαθμό η πρώτη θέση της κανονικής περιόδου (25/1).
Newsroom ΔΟΛ, με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*