Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / Πολύτιμη ισοπαλία της Βέροιας με τον Πλατανιά στα Χανιά

Πολύτιμη ισοπαλία της Βέροιας με τον Πλατανιά στα Χανιά

Χανιά
Η Βέροια σταμάτησε την ανοδική πορεία του Πλατανιά, καθώς έφυγε από τα Περιβόλια έχοντας αποσπάσει 0-0 από την ομάδα της Κρήτης στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής και κατακτώντας ένα βαθμό που μπορεί να αποδειχθεί πολύτιμος στη συνέχεια του πρωταθλήματος για τη «βασίλισσα του βορρά», που παραμένει αήττητη εκτός έδρας την εφετινή περίοδο!

Το πρώτο εικοσάλεπτο κύλησε με τον Πλατανιά να υπερέχει σαφώς αλλά να μην μπορεί να δημιουργήσει ευκαιρίες, αν εξαιρεθεί ένα αξιόλογο σουτ του Μιλούνοβιτς που πέρασε λίγο άουτ από την εστία του Λόπεθ, ενώ στο 16΄ το σουτ του Άρτσε απέκρουσε ασταθώς ο Σωτηρίου και στην εξέλιξη της φάσης ο αμαρκάριστος Ναζλίδης υποδείχθηκε ορθώς σε θέση οφ σάιντ.

Ως εκ τούτου, η μοναδική… συγκίνηση στο πρώτο ημίχρονο ήταν οι δύο αναγκαστικές αλλαγές των γηπεδούχων στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου, καθώς Γκνιάτιτς και Σωτηρίου τραυματίστηκαν και αντικαταστάθηκαν στο επτάλεπτο των καθυστερήσεων, «δένοντας» τα χέρια του Γιώργου Παράσχου για τη συνέχεια.

Σαν να μην έφτανε αυτό, το κακό… τρίτωσε για τους γηπεδούχους, που έχασαν και τον Γιακουμάκη λίγο μετά την έναρξη της επανάληψης! Ο Πλατανιάς αποσυντονίστηκε, η Βέροια δεν απειλούσε κι έτσι οι καλές φάσεις σε αυτό το διάστημα ήταν μετρημένες, με τον Ανγκούλο να επιχειρεί ένα επικίνδυνο αλλά άστοχο γύρισμα στο 68΄, μια κεφαλιά του Κόλα να περνά άουτ στο 74΄.

Το παιχνίδι «ζωήρεψε» λίγο από εκείνο το σημείο και ύστερα, με τον Πλατανιά να εντείνει την πίεση και να χάνει δύο σημαντικές ευκαιρίες στο 76΄ και το 78΄, όταν οι κεφαλιές των Ανγκούλο και Ράμος έφυγαν ελάχιστα πάνω από το δοκάρι του Λόπεθ, αλλά και τον Κοκκαλά να αντιδρά εξαιρετικά στις προσπάθειες του Κόλα, επίσης με το κεφάλι, στο 81΄ και το 82΄.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Σταύρος Τριτσώνης

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Ράμος, Μουνάφο – Εντζεγκέλε, Γιαννούλης, Όστοϊτς

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (Γιώργος Παράσχος): Σωτηρίου (45΄+ Κοκκαλάς), Κουλιμπαλί, Βάντερσον, Σελίν, Μπανανά, Γκνιάτιτς (45΄+ Ντίνας), Μενδρινός, Μουνάφο, Γιακουμάκης (65΄ Ράμος), Μιλούνοβιτς, Ανγκούλο.

ΒΕΡΟΙΑ (Γιώργος Γεωργιάδης): Λόπεθ, Μαλόν, Ετζενγκέλε, Όστοϊτς, Γιαννούλης, Μπατιόν, Άρτσε, Μαγέφσκι (90΄+ Μαραγκός), Ναζλίδης (72΄ Κόλα), Αμπντούν (62΄ Μερεμπασβίλι), Γιουσούφ.
Newsroom ΔΟΛ, με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*