Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / Πετράκης: «Είχαμε πάρει τον… αέρα του ματς»

Πετράκης: «Είχαμε πάρει τον… αέρα του ματς»

Τις δυο κόκκινες κάρτες που πήρε η ομάδα του παρουσίασε ως σημείο-κλειδί του ματς με την ΑΕΚ ο Γιάννης Πετράκης. Ο τεχνικός του ΠΑΣ τόνισε ότι σ’ εκείνο το σημείο, η ομάδα του είχε πάρει τον έλεγχο.

Στην εικόνα του ΠΑΣ Γιάννινα μέχρι το σημείο των αποβολών επικεντρώθηκε μετά το παιχνίδι με την ΑΕΚ ο Γιάννης Πετράκης.

Ο τεχνικός των Ηπειρωτών τόνισε ότι η ομάδα του είχε πάρει τον… αέρα του ματς σ’ εκείνο το σημείο, αλλά μετά δεν μπορούσε ν’ αντιδράσει.

Παρόλα αυτά δήλωσε ικανοποιημένος από τους παίκτες του, ενώ αρνήθηκε να κάνει κάποιο σχόλιο για τη διαιτησία.
Αναλυτικά όσα είπε ο Πετράκης

Για το παιχνίδι: «Αντιμετωπίσαμε μια ομάδα με πολλή ποιότητα στην επίθεσή της. Δώσαμε χώρο στο πρώτο ημίχρονο, αλλά δεν δημιουργήθηκαν αξιόλογες ευκαιρίες. Εμείς κάναμε ένα γκολ στην αντεπίθεση και φτιάξαμε προϋποθέσεις για ένα γκολ.

Στο δεύτερο η ΑΕΚ θα μπορούσε να βάλει ένα γκολ, μετά όμως κι εμείς ψάξαμε σωστά την ισοφάριση. Μετά τις δυο αποβολές ωστόσο, δεν μπορούσαμε να γυρίσουμε το ματς. Προσπαθήσαμε, παρόλο που δεν ήμασταν στην καλύτερή μας μέρα, αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Συγχαρητήρια στην ΑΕΚ».

Για την αλλαγή συστήματος στο β’ μέρος: «Όταν ανεβάσαμε την ομάδα, η ΑΕΚ έκανε ευκαιρίες. Κάναμε όμως κι εμείς. Έτσι είναι στο ποδόσφαιρο. Πάντα κάτι κερδίζεις και κάτι χάνεις. Μέχρι την πρώτη αποβολή είχαμε πάρει τον αέρα του παιχνιδιού, αλλά μετά ήταν δύσκολο να σκοράρουμε.

Η ΑΕΚ έχει ένα στιλ παιχνιδιού που προϋποθέτει ότι κάποια στιγμή θα χάσει την μπάλα. Εμείς έχουμε μάθει να παίζουμε αυτό το παιχνίδι και προσπαθήσαμε να το εκμεταλλευτούμε. Αυτή η αξιοποίηση των χώρων, όμως, δεν μας έφερε ένα δεύτερο γκολ. Δεν παίζουμε μόνοι μας και ούτε η ΑΕΚ έπαιζε μόνη της».

Για τις δυο αποβολές: «Δεν κάνω ποτέ σχόλιο για τη διαιτησία».

Για τις αλλαγές στην άμυνα: «Η αμυντική μας διάταξη έχει να κάνει και με την ποιότητα του αντιπάλου. Σήμερα, για παράδειγμα, ο Μπουονανότε δεν ταίριαζε στα χαρακτηριστικά της άμυνάς μας. Όμως το διορθώσαμε κι εκτός του γκολ, νομίζω ότι δεν βρεθήκαμε εκτεθειμένοι άλλες φορές».

πηγή sport fm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*