Home / Ποδόσφαιρο / Champions League / Παγκόσμιο ρεζίλι η Ρεάλ!

Παγκόσμιο ρεζίλι η Ρεάλ!

Τέτοιο… κράξιμο δεν θα μπορούσε ποτέ να το φανταστεί η διοίκηση της Ρεάλ. Όμως το «ναυάγιο» της μεταγραφής του Δε Χέα δεν είχε προηγούμενο!

Ο Ισπανικός Τύπος περνά γενεές δεκατέσσερις τη διοίκηση των «μερένχες» με αφορμή το πρωτοφανές φιάσκο που υπέστη η Ρεάλ στην περίπτωση της μεταγραφής του Ισπανού τερματοφύλακα από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Οι δύο σύλλογοι καθυστέρησαν χαρακτηριστικά να συμφωνήσουν για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Δε Χέα, με συνέπεια η Ρεάλ να δηλώσει τη μεταγραφή περίπου μισή ώρα αφότου είχε ολοκληρωθεί η μεταγραφικής περίοδος στην Ισπανία!

Κατά συνέπεια αυτή τη στιγμή ο Δε Χέα είναι «ξεκρέμαστος», μιας και αν δεν βρεθεί λύση για να δικαιολογηθούν τα… αδικαιολόγητα, δεν θα μπορεί να παίξει ούτε στη Ρεάλ αλλά ούτε και στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!

«Γελοιότητα», αναφέρει στο σημερινό της πρωτοσέλιδο η «Marca» με αφορμή τον κακό συγχρονισμό των δύο συλλόγων, με την «As» να ρίχνει ευθύνες στη διοίκηση του Φλορεντίνο Πέρεθ έχοντας τον τίτλο «Florentinada». Τέλος, η καταλανική «Sport» φιλοξενεί πρωτοσέλιδο με τίτλο «Γελοιότητα της Ρεάλ».

Πηγή: sentragoal.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*