Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / Ο Σάντσεθ στηρίζει Στραματσόνι και πλάνο

Ο Σάντσεθ στηρίζει Στραματσόνι και πλάνο

Τη στήριξή του στον Αντρέα Στραματσόνι και την πίστη του ότι το νέο αγωνιστικό προτζέκτ θα φέρει επιτυχίες στον Παναθηναϊκό, εξέφρασε μέσω μηνύματός του στο Instagram ο Σέρχιο Σάντσεθ.

Λιγο πριν επιστρέψει στην ενεργό δράση και αφήσει οριστικά πίσω του το πρόβλημα τραυματισμού που τον άφησε εκτός δράσης τον τελευταίο 1,5 μήνα, ο Σέρχιο Σάντσεθ έστειλε μήνυμα ενότητας στον κόσμο του Παναθηναϊκού, τονίζοντας πως με τη βοήθεια του κόσμου οι παίκτες των “πρασίνων” υπό την καθοδήγηση του Αντρέα Στραματσόνι θα φέρουν τα επιθυμητά για όλους αποτελέσματα.

“Αυτοί είναι δύσκολοι καιροί για μας!! Αλλά ολόκληρη η ομάδα είναι πολύ χαρούμενη με το προπονητικό επιτελείο και τον προπονητή!! Είμαστε σε ένα μεσοπρόθεσμο πρότζεκτ στο οποίο πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε για να έχουμε την εμπιστοσύνη των οπαδών!!

Αυτό το νέο πρότζεκτ θα αποδώσει τα μέγιστα τη νέα σεζόν!! Είχαμε πολλές αλλαγές παικτών και έναν νέο προπονητή!! Μία νέα ομάδα χρειάζεται χρόνο για να κάνει καλά τη δουλειά της!!

Το σημαντικότερο είναι ο Παναθηναϊκός!!! Όλοι μαζί. Χρειαζόμαστε όπως πάντα τους οπαδούς!! Πάμε γερά πράσινοι!!!”, έγραψε χαρακτηριστικά στην προσωπική του σελίδα στο Instagram ο Ισπανός κεντρικός αμυντικός του “τριφυλιού”

Πηγή:Sport24.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*