Home / Μπάσκετ / Euroleague / Ο Ερυθρός Αστέρας υποδέχθηκε τον «Σόφο»

Ο Ερυθρός Αστέρας υποδέχθηκε τον «Σόφο»

Υπερήφανος που θα φορά τη φανέλα του Ερυθρού Αστέρα δήλωσε ο Σοφοκλής Σχορτσανίτης κατά την παρουσίασή του από τη διοίκηση της ομάδας του Βελιγραδίου. Ο Έλληνας σέντερ, μάλιστα επιβιβάστηκε σε λεωφορείο, με την άφιξή του στο αεροδρόμιο της σερβικής πρωτεύουσας, με πολλούς επιβάτες να τον αποθεώνουν.

«Ήταν μία ωραία έκπληξη. Πίστευα πως υπήρχε πρόβλημα με το αυτοκίνητο και πήραμε το λεωφορείο. Ξαφνικά ακούστηκε ένα γνωστό τραγούδι και όλοι άρχισαν να τραγουδούν. Ήταν πραγματικά ωραίο και ενδιαφέρον, το απόλαυσα. Είχα την ευκαιρία να νιώσω κατευθείαν την ενέργεια του Ερυθρού Αστέρα».

Για τους φιλάθλους του Ερυθρού Αστέρα ο Σχορτσανίτης τόνισε: «Ο κόσμος είναι σπουδαίος. Υποστηρίζει συνεχώς την ομάδα του και αυτό μου αρέσει. Μου αρέσει όταν η ομάδα έχει τόση υποστήριξη και πάντα παίζω καλύτερα. Αγωνιζόμουν στην Ελλάδα, όπου οι οπαδοί είναι παθιασμένοι, αλλά και η Σερβία έχει μεγάλη παράδοση στο μπάσκετ. Είμαι χαρούμενος που φοράω την ερυθρόλευκη φανέλα και θα έχω την ευκαιρία να νιώσω αυτήν την υποστήριξη του κόσμου».

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*