Home / Μπάσκετ / Euroleague / Ομάδα για τίτλο

Ομάδα για τίτλο

Έτοιμη να «κλέψει» τον τίτλο στο φετινό σκοτσέζικο πρωτάθλημα είναι η Αμπερντίν, η οποία επικράτησε με 2-1 της Σέλτικ για την έβδομη αγωνιστική και την προσπέρασε στη βαθμολογία.

Η Αμπερντίν νίκησε με 2-1 εντός έδρας τα Σέλτικ στο μεγάλο ντέρμπι τη έβδομης αγωνιστικής της Scottich Premier και βρέθηκε στην κορυφή της βαθμολογίας με +1 από τους «καθολικούς», έχοντας και ένα αγώνα λιγότερο από τους πρωταθλητές Ευρώπης του 1967, που δείχνουν να απειλούνται από τους αντιπάλους τους για την κατάκτηση και του φετινού τίτλου και την υπεράσπιση του περυσινού.

Σε ένα ματς που δεν παίχτηκε ιδιαίτερο ποδόσφαιρο, οι κυπελλούχοι Ευρώπης του 1983 ήταν ανώτεροι στα κρίσιμα σημεία και νίκησαν με τα τέρματα των Ρούνεϊ και Κουίν, ενώ η ομάδα της Γλασκώβης είχε προηγηθεί με τον Γκρίφιθς και δεν εκμεταλλεύτηκε την αποβολή του Χάιες στο 72’.

Πλησίασαν στο -4 από τις ευρωπαϊκές θέσεις οι Νταντί και Ρος Κάουντι, μετά τη νίκη της πρώτης στην έδρα της ουραγού Πάρτικ με 1-0 και την ισοπαλία της δεύτερης με 1-1 στην έδρα της Μάδεργουελ, που έμεινε στις μεσαίες θέσεις.

Σάρωσε τη Χάμιλτον με 4-1 εντός έδρας η Σεντ Τζόνστον και ανέβηκε βαθμολογικά, αφήνοντας τους φιλοξενούμενους στο -5 από τις προνομιούχες θέσεις.

Ξέφυγε προσωρινά από τις τελευταίες θέσεις η Κιλμάρνοκ, νικώντας με 2-1 στο Νταντί τη Γιουνάιτεντ και αφήνοντας τη φιναλίστ του Κυπέλλου UEFA του 1987 στις δύο τελευταίες θέσεις.

πηγή sport fm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*