Home / Μπάσκετ / NBA / Οι πεντάδες του All Star Game

Οι πεντάδες του All Star Game

Ο Κόμπε Μπράιαντ κυριάρχησε στις ψήφους για το All Star Game. Δείτε τους συμπαίκτες και τους αντιπάλους του.

Το NBA ανακοίνωσε τις βασικές πεντάδες Ανατολής και Δύσης για το προσεχές All Star Game του “Air Canada Centre” στο Τορόντο που θα διεξαχθεί στις 14 Φεβρουαρίου, με πρωταγωνιστή τον Κόμπε Μπράιαντ.

Ο σούπερ σταρ του NBA, παρότι διανύει τη χειρότερη σεζόν της 20ετούς καριέρας του, έχει κερδίσει την απόλυτη πλειοψηφία των προτιμήσεων και η συμμετοχή του θα αποτελέσει την τελευταία με την ιδιότητα του παίκτη.

Εκτός του Κόμπε, που συγκέντρωσε 1.891.614 ψήφους, στην ίδια πεντάδα της Δύσης θα βρίσκοντα και οι Ράσελ Γουέστμπρουκ της Θάντερ, Στέφεν Κάρι των Γουόριορς (δεύτερος σε ψήφους με 1.604.325), Κέβιν Ντουράντ (Θάντερ) και Καουί Λέοναρντ (Σπέρς).

Η αντίπαλη ομάδα, της Ανατολής, θα αποτελείται από τους Κάιλ Λόουρι (Ράπτορς), Ντουέιν Γουέιντ (Χιτ), Λεμπρόν Τζέιμς (Καβαλίερς), Πολ Τζορτζ (Πέισερς) και Καρμέλο Άντονι (Νικς), ο οποίος υπερκέρασε το εμπόδιο του Πάου Γκασόλ κατά 360 ψήφους.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δεν βρίσκεται μεταξύ των “εκλεκτών” του κοινού, ωστόσο απομένουν οι αναπληρωματικοί. Οι 30 προπονητές της λίγκας θα επιλέξουν επτά παίκτες από Ανατολή και επτά από τη Δύση για να συμπληρωθούν τα ρόστερ των ομάδων.

Οι προπονητές θα ψηφίσουν δύο γκαρντ, τρεις ψηλούς και ακόμα δύο παίκτες ανεξαρτήτως θέσης, αρκεί να μην ανήκουν στην ομάδα που προπονούν. Η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων αναμένεται στις 28 Ιανουαρίου.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*