Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / Ολυμπιακός / Δίπλα στον μικρό Κωνσταντίνο ο Ολυμπιακός
Αντιπροσωπεία της σχολής του Ολυμπιακού στη Θεσσαλονίκη επισκέφθηκε τον μικρό Κωνσταντίνο, ο οποίος υπεβλήθη πρόσφατα σε δύσκολη επέμβαση και του δώρισε μία φανέλα της αγαπημένης του ομάδας.

Δίπλα στον μικρό Κωνσταντίνο ο Ολυμπιακός

ΠΗΡΕ ΔΩΡΟ ΜΙΑ “ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΗ” ΦΑΝΕΛΑ ΥΠΟΓΕΓΡΑΜΜΕΝΗ..

Η σχολή του Ολυμπιακού στη Θεσσαλονίκη εκπλήρωσε το όνειρο του μικρού Κωνσταντίνου, ο οποίος υπεβλήθη πρόσφατα σε δύσκολη επέμβαση, καθώς τον επισκέφθηκε και του έδωσε μία φανέλα με τις υπογραφές των αγαπημένων του ποδοσφαιριστών, καθώς κι άλλα δώρα.

Μάλιστα ο προπονητής της σχολής και επικεφαλής της αντιπροσωπείας, Αντώνης Λεπιτσάς, υποσχέθηκε στον μικρό Κωνσταντίνο πως θα γίνει εκδρομή στο “Γ. Καραϊσκάκης” και θα είναι μέλος της αποστολής.  Ο μικρός φίλος του Ολυμπιακού φιλοξενείται στο Κέντρο Αποκατάστασης “Ευεξία” στο Λάκκωμα Χαλκιδικής, ζήτησε μία φανέλα και η ανταπόκριση ήταν άμεση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός:

“Δίπλα… στον μικρό Κωνσταντίνο που υπεβλήθη πρόσφατα σε μια δύσκολη επέμβαση βρέθηκαν στελέχη της Σχολής του Ολυμπιακού από την Θεσσαλονίκη! Ο νεαρός φίλος του Ολυμπιακού ο οποίος φιλοξενείται στο Κέντρο Αποκατάστασης “Ευεξία” στο Λάκκωμα Χαλκιδικής ζήτησε μετά από την επέμβαση φανέλα του Ολυμπιακού με τις υπογραφές των αγαπημένων του ποδοσφαιριστών και η ανταπόκριση ήταν φυσικά… αστραπιαία!

Αντιπροσωπεία της Σχολής μας στη Θεσσαλονίκη με επικεφαλής τον προπονητή κ. Αντώνη Λεπιτσά, στελέχη της Σχολής και πολλά μέλη της Πρωταθλήτριας Κ-15 της ΕΠΣ Μακεδονίας επισκέφτηκαν τον μικρό Κωνσταντίνο μίλησαν μαζί του αλλά και με την μητέρα του και του έδωσαν τα δώρα του Ολυμπιακού! Ο μικρός Κωνσταντίνος χάρηκε με τα δώρα και ζήτησε να επισκεφτεί και το “Γ. Καραϊσκάκης” για να δει την αγαπημένη του ομάδα. Φυσικά ο προπονητής της Σχολής μας κ. Λεπιτσάς δεσμεύτηκε πως θα γίνει εκδρομή της Σχολής στο γήπεδο του Ολυμπιακού με τον μικρό Κωνσταντίνο να είναι μέλος της αποστολής!

Ο προπονητής της Σχολής μας μετά από την επίσκεψη στο Κέντρο Αποκατάστασης τόνισε: “Όλοι μας περνούμε δύναμη από τέτοιους αγωνιστές της ζωής, όπως είναι ο Κωνσταντίνος. Το επικίνδυνο στάδιο πέρασε και τώρα τον περιμένουμε να περπατήσει και να κατέβουμε μαζί στο Καραϊσκάκης! Είναι Ολυμπιακός και δεν το ξέχασε στιγμή, γι’ αυτό και δεν έπαψε να παλεύει.”

Πηγή:sport24.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*