Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / Ατζαγκούν: «Ναι περάσαμε την απογοήτευση από τον αποκλεισμό»

Ατζαγκούν: «Ναι περάσαμε την απογοήτευση από τον αποκλεισμό»

Ο Παναθηναϊκός έχει ξεπεράσει το σοκ από τον αποκλεισμό από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις υποστήριξε ο Αμπντούλ Ατζαγκούν στην κάμερα της Nova.

Ο Παναθηναϊκός έχει ξεπεράσει το σοκ από τον αποκλεισμό από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις υποστήριξε ο Αμπντούλ Ατζαγκούν στην κάμερα της Nova.

Ο άσος του τριφυλλιού τόνισε ότι η ψυχολογία είναι ανεβασμένη και επεσήμανε ότι από εδώ και πέρα εάν αγωνιστούν όλοι σαν μια ομάδα τότε «θα μπορέσουμε να πάμε καλύτερα», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο Νιγηριανός άσος είπε στην κάμερα της “NOVA”:

“Την Κυριακή έχουμε να αντιμετωπίσουμε έναν δύσκολο αντίπαλο, μια καλή ομάδα. Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι και είναι μια ομάδα που στο παρελθόν μας είχε δυσκολέψει πολύ”.

Πως είναι η ψυχολογία στην ομάδα; Ξεπεράσατε το σοκ από τον Ευρωπαϊκό αποκλεισμό;

“Ναι περάσαμε την απογοήτευση από τον αποκλεισμό μας και πιστεύω ότι όμως τώρα πρέπει να προχωρήσουμε και αν παίξουμε όλοι μαζί σαν ομάδα θα μπορέσουμε να πάμε καλύτερα”.

Είναι η τρίτη σου χρονιά στην ομάδα, φυσικά και πλέον δεν είσαι από τους πιο νέους ποδοσφαιριστές, πως αισθάνεσαι;

“Βεβαίως είναι καλό για μένα το γεγονός ότι έρχονται νέοι παίκτες διότι είναι κάτι θετικό και μου δίνετε η ευκαιρία να μπορέσω να τους βοηθήσω”.

Στην ομάδα πλέον βρίσκεται και ο Μάικ Εσιέν που είναι σαν μεγάλος αδερφός σου;

“Ο Εσιέν είναι ένας πολύ μεγάλος παίκτης, όλοι γνωρίζουμε την ποιότητα του. Είναι πάρα πολύ καλός και για μένα είναι ιδιαίτερη χαρά που μπορώ να είμαι δίπλα του και να παίζω μαζί του”.

πηγή sport fm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*