Home / Ποδόσφαιρο / Europa League / Έμερι: «Πρέπει να παίξουμε τέλεια για να νικήσουμε τη Λίβερπουλ»

Έμερι: «Πρέπει να παίξουμε τέλεια για να νικήσουμε τη Λίβερπουλ»

Απόδοση που αγγίζει την τελειότητα χρειάζεται η Σεβίλλη για να κατακτήσει το Europa League στον αυριανό τελικό με τη Λίβερπουλ, όπως δήλωσε ο προπονητής της ομάδας, Ουνάι Έμερι.

Ο Ουνάι Έμερι δεν περιμένει τίποτα λιγότερο από το 100% της ομάδας του, αν η Σεβίλλη θέλει να νικήσει τη Λίβερπουλ στον τελικό του «Σεντ Γιάκομπ Παρκ».

«Για να νικήσουμε τη Λίβερπουλ, πρέπει να είμαστε τέλειοι. Όταν η Σεβίλλη είναι συγκεντρωμένη, δεν αποτυγχάνει. Θέλουμε να κάνουμε ένα μεγάλο παιχνίδι απέναντι σε μια σπουδαία ομάδα για να κατακτήσουμε τον τίτλο», τόνισε.

Για τον Ισπανό τεχνικό η παράδοση της ομάδας του στη διοργάνωση, την οποία έχει κατακτήσει τέσσερις φορές, δεν έχει σημασία. «Για να γράψεις ιστορία πρέπει να ζεις στο σήμερα», δήλωσε και πρόσθεσε: «Έχουμε πολλές απαιτήσεις από τους εαυτούς μας. Θέλουμε να ωριμάσουμε, να απολαύσουμε το ποδόσφαιρο και να βελτιωθούμε ως επαγγελματίες».

Ο μέσος της Σεβίλλης, Κόκε, ανέφερε από τη δική του πλευρά: «Η Λίβερπουλ είναι σπουδαία ομάδα και είναι στον τελικό διότι έχουν αποκλείσει σπουδαίες ομάδες. Η Σεβίλλη είναι ομάδα γνωστή για την άμυνά της. Για να τους σταματήσουμε χρειάζεται ομαδική δουλειά».

Πηγή:Sport-fm.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*