Home / Μπάσκετ / NBA / Άστραψε και βρόντηξε η Θάντερ κόντρα στους Γουόριορς!

Άστραψε και βρόντηξε η Θάντερ κόντρα στους Γουόριορς!

Πραγματοποιώντας σπουδαία εμφάνιση, η Θάντερ ισοπέδωσε του πρωταθλητές Γουόριορς με 133-105 και έκανε το 2-1 στη σειρά των τελικών της Δύσης. Μέχρι και το +41 έφτασε η διαφορά στο ματς!

Θύμα των άγριων διαθέσεων της Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ έπεσαν οι Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς στο τρίτο παιχνίδι της σειράς των τελικών της Δύσης. Η ομάδα της Οκλαχόμα, πραγματοποιώντας μυθική εμφάνιση, ισοπέδωσε του πρωταθλητές με το εντυπωσιακό 133-105 και έκανε το 2-1. Η διαφορά μάλιστα κατά τη διάρκεια του αγώνα έφτασε μέχρι και το +41 για τους γηπεδούχους στην τρίτη περίοδο (113-72)

Το Γκόλντεν Στέιτ έμοιαζε αγνώριστο και αυτό γιατί οι ηγέτες του, Στέφεν Κάρι και Κλέι Τόμπσον παρέμειναν σε μέτρια επίπεδα απόδοσης. Ο Κάρι πέτυχε 24 πόντους, ενώ ο συμπαίκτης του πρόσθεσε άλλους 18. Αυτοί ήταν και οι μοναδικοί διψήφιοι των Γουόριορς σε ένα ματς που θα ήθελαν να ξεχάσουν πολύ γρήγορα.

Στην αντίπερα όχθη, η Θάντερ είχε έξι παίκτες με διψήφιο αριθμό πόντων. Πρώτος σκόρερ ήταν ο Ντουράντ με 33 πόντους (10/15 σουτ, 12/12 βολές και 8 ριμπάουντ) και ακολούθησε ο Ουέστμπρουκ που άγγιξε ένα ακόμη triple-double με 30 πόντους (10/19 σουτ, 9/11 βολές), 8 ριμπάουντ και 12 ασίστ.

πηγή : contra.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*